Schoorsteenvegen

Hoogseizoen (september t/m mei)

1 Rookkanaal:                         €    60,-
2 Rookkanalen:                      €  110,-
3 Rookkanalen:                      €  150,-

Onderhoud pelletkachel:     € 150,-

Laagseizoen (juni t/m augustus)

1 Rookkanaal:                         €    55,-
2 Rookkanalen:                      €  105,-
3 Rookkanalen:                      €  125,-

Onderhoud pelletkachel:     € 150,-

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en een bewijs voor uw verzekeringsmaatschappij.

Het vegen van een schoorsteen (hout-, pellet-, gas- en kolenkachels) duurt over het algemeen 30-40 minuten (onze tarieven zijn op basis van deze duur gebaseerd).

Camera-inspectie

Als u wilt weten wat de staat van het rookkanaal is kunt u een camera-inspectie door ons uit laten voeren. De kosten hiervan zijn €100,-  (incl. btw), dit is incl. het vegen van het rookkanaal.

Vogelnest

Zit er een vogelnest in uw schoorsteen dan kunnen wij deze uiteraard voor u verwijderen, de ene keer gaat het nest er sneller uit dan de andere keer. Daarom werken wij met een starttarief van €75,- (incl. btw) voor het 1e uur incl. schoorsteenvegen. Elk uur dat we langer bezig zijn wordt gerekend met een tarief van €60,- p.p.p.u.

Burenkorting

Zijn er buren in uw straat of dorp die ook de schoorsteen geveegd willen hebben? Laat ons dit van te voren weten weten zodat wij deze korting (€5,- per adres) kunnen verwerken. wij  hanteren deze korting alleen mits we de afspraak op dezelfde dag in kunnen plannen en het daadwerkelijk in dezelfde straat plaatsvindt.

Betalingswijze

U kunt bij ons per pin of contant afrekenen. Na het afrekenen ontvangt u uiteraard een bewijs van betaling met bewijs voor uw verzekeringsmaatschappij.

Werkgebied & Werkwijze

Wij zijn werkzaam in de gehele provincie Friesland, Groningen en op Ameland & Schiermonnikoog.

Noord-Friesland  (januari t/m december) alle dorpen en steden ten noorden van de lijn van Zurich, Bolsward, Sneek, Heerenveen, Donkerbroek

Zuid-Friesland  (maart t/m juli) alle dorpen en steden ten zuiden van de lijn van Makkum, Bolsward, Sneek, Heerenveen, Donkerbroek

Groningen West, Groningen Noord, de Stad Groningen (januari t/m december).

Ameland & Schiermonnikoog (januari t/m december, mits er voldoende aanmeldingen zijn)

(de tarieven op de eilanden zijn niet hetzelfde als op het vaste land, wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op).

Heeft u interesse of vragen neem dan gerust contact met ons op en wilt u een afspraak maken dan mag u ons bellen of mailen en plannen wij dit in overleg op route in.

Please wait...