Schoorsteenvegen

Hoogseizoen (september t/m mei)

1 Rookkanaal:                         €   50,-
2 Rookkanalen:                      €   90,-
3 Rookkanalen:                      € 110,-

Onderhoud pelletkachel:     € 150,-

Laagseizoen (juni t/m augustus)

1 Rookkanaal:                         €   45,-
2 Rookkanalen:                      €   80,-
3 Rookkanalen:                      € 100,-

Onderhoud pelletkachel:     €125,-

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en een bewijs voor uw verzekeringsmaatschappij.

Het vegen van een schoorsteen (hout-, pellet-, gas- en kolenkachels) duurt over het algemeen 30-40 minuten (onze tarieven zijn op basis van deze duur gebaseerd).

Camera-inspectie

Als u wilt weten wat de staat van het rookkanaal is kunt u een camera-inspectie door ons uit laten voeren. De kosten hiervan liggen tussen de €60,- en de €90,- (incl. btw), dit is incl. het vegen van het rookkanaal.

Vogelnest

Zit er een vogelnest in uw schoorsteen dan kunnen wij deze uiteraard voor u verwijderen, de ene keer gaat het nest er sneller uit dan de andere keer. Daarom werken wij met een uurtarief van €50,- p.p.p.u.

Zonnepanelen schoonmaken

Ook het onderhoud van de zonnepanelen is erg belangrijk.

April is hét moment om uw zonnepanelen de jaarlijkse reinigingsbeurt te geven. De zonnige 6 maanden staan voor de deur en die maanden zorgen voor 75% van de jaarlijkse opbrengst. Beter met schone zonnepanelen de zomer door dan met bevuilde panelen.

Veel leveranciers van zonnepanelen geven aan dat een flinke regenbui je zonnepanelen automatisch reinigt, ze zijn zogenaamd ‘zelf reinigend’. Het schoonmaken van de zonnepanelen is zogenaamd niet nodig. Nu regent het in Nederland (gelukkig) veel, maar toch moeten we onze auto regelmatig wassen, ook als deze stilstaat.

Wij maken de zonnepanelen schoon met osmosewater (water waar geen kalk in zit) .

Wij werken met een tarief van €5,- per paneel.

Ook is het mogelijk om vogelwering rondom de zonnepanelen te laten plaatsen.

Schoonmaakwerkzaamheden van dakgoten, dakkapellen, uilenborden.

Voor veel schoonmaakwerkzaamheden op hoogte kunt u bij ons terecht. Ook voor het waxen van uw kunststofkozijnen of dakappel oid bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een uurtarief van €50,- p.p.p.u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en  informeer dan naar de mogelijkheden.

Impregneren

Ook is het mogelijk om uw schoorsteen of dakpannen door ons te laten impregneren. De kosten hiervan bedragen €12,- per m2 (impregnatiemiddel) en €50,- p.p.p.u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en  informeer dan naar de mogelijkheden.

Burenkorting

Zijn er buren in uw straat of dorp die ook de schoorsteen geveegd willen hebben? Laat ons dit van te voren weten weten zodat wij deze korting (€5,- per adres) kunnen verwerken. wij  hanteren deze korting alleen mits we de afspraak op dezelfde dag in kunnen plannen en het daadwerkelijk in dezelfde straat plaatsvindt.

Betalingswijze

U kunt bij ons per pin of contant afrekenen. Na het afrekenen ontvangt u uiteraard een bewijs van betaling met bewijs voor uw verzekeringsmaatschappij.

Werkgebied & Werkwijze

Wij zijn werkzaam in de gehele provincie Friesland, Groningen en op Ameland & Schiermonnikoog.


Friesland (januari t/m december)

Groningen West, Groningen Noord, de Stad Groningen (januari t/m december

Groningen Oost & Groningen Zuid en Noord Drenthe (maart t/m september)

Ameland & Schiermonnikoog (januari t/m december, mits er voldoende aanmeldingen zijn)

(de tarieven op de eilanden zijn niet hetzelfde als op het vaste land, wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op).

Heeft u interesse of vragen neem dan gerust contact met ons op en wilt u een afspraak maken dan mag u ons bellen of mailen en plannen wij dit in overleg op route in.

Please wait...