Isoduct Rookkanaal in Arum

Deze bestaande klant had in hun ‘nieuwe’ woning geen rookkanaal, we hebben een dubbelwandig isoduct rookkanaal aangelegd en aangesloten op de kachel van de klant:

 

Isoduct Rookkanaal in Oude Haske

Deze woning in Oude Haske had geen bestaand rookkanaal, wij hebben een isoduct rookkanaal aangelegd en de kachel aangesloten op het nieuwe kanaal.

RVS Flexibel Rookkanaal

De staat van het onderstaande rookkanaal was niet meer vertrouwd en kon niet meer verantwoord gebruikt worden als rookkanaal. Wij hebben een nieuw RVS flexibel rookkanaal door de bestaande schoorsteen ‘getrokken’ en de kachel hierop aangesloten zodat onze klant weer veilig kan stoken.

Isoduct Rookkanaal Vrouwenparochie

Op de onderstaande foto kun je ook zien dat er een Isoduct kanaal is geplaatst. Gaele kwam altijd al op het oude adres het rookkanaal vegen en ook op hun nieuwe adres wilde de klant graag een houtkachel. Omdat er in dit huis geen bestaand rookkanaal aanwezig was en de klant toch veilig en verantwoord wil stoken hebben wij een Isoduct rookkanaal geplaatst en deze aangesloten op de kachel.

 

Ook in het onderstaande gemetselde rookkanaal is een RVS flexibele voering geplaatst:

RVS Rookkanaal in gemetseld kanaal te Opeinde

Bij de onderstaande klant, in Opende, hebben we een nieuwe kachel geleverd en aangesloten op het nieuwe RVS Rookkanaal:

RVS Flexibel Rookkanaal in Drachten

Bij deze klant in Drachten is een flexibel RVS kanaal door het bestaande rookkanaal ‘getrokken’om weer veilig en verantwoord te kunnen stoken.

Isoduct Rookkanaal in een tuinhuisje in Stiens

In het tuinhuisje in Stiens is een Isoduct rookkanaal geplaatst zodat de klant er ‘s winters ook lekker warm in de tuin kan zitten.

Please wait...